Africa Eco Race 2019

Dakar is in zicht!

Voordat er morgen in Dakar op het strand gereden mag worden, moest er eerst nog een relatief korte etappe worden gereden vandaag. Het was een listige etappe waar de nadruk lag op het navigeren.

Wat kleine foutjes met het navigeren kostte misschien een beetje tijd. Maar ook de andere deelnemers maakte deze fout. Door steady te rijden werd er zonder problemen een derde plaats behaald vandaag. In het algemeen klassement kwam Bouwens gisteren nog erg dichtbij vor de strijd om de derde plaats. Maar hij moest vandaag helaas grote gedeeltes van de etappe overslaan door technische problemen. Hiermee is de derde plaats in het algemeen klassement zoals als zeker in de pocket! Morgen nog een klein stukje over het strand van Dakar om vervolgens te finishen aan het legendarische Lac Rose.

De uitslag van vandaag:

Het algemeen klassement tot en met vandaag (startnummer 400 en hoger zijn vrachtwagens):

Please follow and like us: