Africa Eco Race 2020

Geslaagde Preproloog in Eersel!

Afgelopen zaterdag was weer tijd voor de jaarlijkse Preproloog. Tijdens de Preproloog mogen de Nederlandse rally-raid deelnemers zich voorstellen aan het publiek voordat de voertuigen vertrekken richting één van de grote rally’s. Voor het eerst werd de Preproloog gehouden op het strand van Landgoed Duynenwater in Eersel.

Voor de fans is dit het perfecte moment om eens dichtbij de Zetros te kijken en om op de foto te gaan met Johan of een handtekening te vragen. Ook sponsor Droomparken was aanwezig bij het All Star Rally team om Droomparken-mutsen en -posters uit te delen. Dit was ook het startpunt voor de gave actie tijdens de Africa Eco Race. Je kan namelijk door middel van het voorspellen van de finishtijd tijdens de rally een weekend weg winnen! Voor meer informatie kijk op: droomparken.nl/allstarrally.

Voor meer foto’s kijk op onze facebook-pagina: facebook.com/allstarrallyteam

Please follow and like us: