Africa Eco Race 2020

De derde plaats in de vierde etappe!

Vandaag op het programma: een snelle etappe van 385 kilometer. Vanwege de problemen van gisteren moesten Johan en Dirk achterin het veld starten. Na rustig van start te gaan bleek de Zetros het goed te houden en werden en uiteindelijk veel andere deelnemers ingehaald.

“We hebben niet heel wild gereden, maar goed doorgereden” aldus Johan. Ondanks de start achterin het veld en het stof van de andere deelnemers kon er een hoog tempo gereden worden. Het resultaat hiervan was een mooie derde plaats bij de vrachtwagens en vijfde algemeen. Vanavond wordt er nog een aanpassing gemaakt aan de vrachtwagen, hopelijk zijn daarmee de problemen van de afgelopen dagen verholpen.

Morgen is de laatste etappe in Marokko en de laatste etappe voor de rustdag in Dakhla. Deze etappe gaat van Smara naar Wad Assag en is 473 kilometer lang. Een pittige etappe met veel zand en navigatie uitdagingen.

Johan en Dirk over de etappe van vandaag:

Please follow and like us: