Africa Eco Race 2020

De eerste etappe overwinning!

Jarenlang hard werk werd vandaag rijkelijk beloond met een etappeoverwinning tijdens elfde etappe van de Africa Eco Race. Vaak zat Johan dicht bij een overwinning, maar zo ook de laatste twee weken verhinderden technische problemen dit. Gisterenavond zijn de laatste aanpassingen gedaan aan de veerpakketten zodat deze de laatste dagen van de wedstrijd konden overleven.

Zoals wel vaker deze rally het geval moesten zij vrij achteraan in het veld starten. Al snel werden een hoop motoren, auto’s en vrachtwagens ingehaald. Na de finish hadden Johan en Dirk niet direct door dat zij de snelste waren op de proef. Op de verbindingsetappe waar Dirk af en toe telefoonontvangst had kwamen al snel de berichten uit Nederland binnen. Zij waren de snelste vrachtwagen in de etappe van vandaag! De blijdschap bij het hele team was erg groot!

De elfde etappe was de laatste etappe die meetelde voor de wedstrijd. Uiteindelijk zijn Johan en Dirk op een vijfde plaats geëindigd in het algemeen klassement. Morgen nog een laatste rit naar Dakar en de beroemde ronde rondom het Lac Rose.

De stand in het algemeen klassement:

Please follow and like us: