Update

Aan de start van de Breslau Rally 2022

Het is weer rallytijd voor All Star Rally! Het is even stil geweest rondom All Star Rally, maar volgende week staan we aan de start van de Breslau rally in Polen. Dit wordt de eerste rally voor het team sinds de Africa Eco Race in 2020. Op de momenten dat het mogelijk was in de coronaperiode is niet stil gezeten en is de vertrouwde Zetros weer in topconditie gebracht. Johan Elfrink komt samen met zijn vertrouwde navigator Dirk Schuttel aan de start.

Tijdens de rally zal de focus liggen op het testen van de truck en de nieuw veerpakketten. Iets dat in het ruige Poolse terrein goed moet komen. “Het is weer even geleden dat we een wedstrijd gereden hebben, dus we zullen niet meteen vooraan mee doen. Het belangrijkste doel in de rally is om te kijken of de aanpassingen aan de truck goed werken. Iets dat je altijd het beste kan testen onder wedstrijdomstandigheden” aldus Johan.

De Breslau rally is een van de grootste rally’s van Europa. Naar verwachting staan er bijna 300 deelnemers aan de start. Op zondag 26 juni vindt de ceremoniële start plaats in Zagan. Hierna volgt een korte proloog die de startvolgorde bepaalt voor de eerste etappe.

De eerste twee dagen van de rally spelen zich af op een militair oefenterrein rondom Zagan. Op woensdag verplaatst het hele circus naar Drawsko. Op zowel woensdag als donderdag worden er twee etappes verreden, waarvan één in de nacht. Op vrijdag 1 juli is dan de laatste etappe en de finish.

Wij kijken er naar uit! Volg All Star Rally via allstarrally.nl, Facebook en Instagram.

Please follow and like us: