Geen categorie

Breslau dag 1

All star Rally is er klaar voor. Het team bestaat voor de Breslau Ralley bestaat uit Johan, Ricardo, Jordy, Peter (Wissels) en Dirk, Eddie, Cecile (Eddies dochter) en Peter (Gerritsen).

Johan, Ricardo, Jordy, Peter W en Dirk zijn vrijdag met de service truck en de zandhaas aangekomen in het bivak. Eddie en Cecile zijn met Peter G zijn met Peters camper op zaterdagmiddag aangekomen.

De keuring van de zandhaas is op zaterdag zonder problemen verlopen. Alle teamleden van zijn uiteindelijk correct ingeschreven. De eerste actie van de equipe in de camper (onderweg naar het bivak) was om wat vlees te vinden voor op de barbecue. Eénmaal aangekomen en geparkeerd op het bivak heeft Eddy de bbq opgestart en is aan het bakken gegaan.

Om 9 uur in de avond was de rijders briefing (in verschillende talen). De proeven zullen vinden plaats gaan vinden op militaire oefenterreinen in de buurt van Zagan. Gezien de huidige situatie in Oekraïne is ook het Poolse leger in opperste staat van paraatheid. Als gevolg hiervan worden de proeven van de rally tussen de militaire oefeningen door “geweven”. Het is heel bijzonder dat het leger dit toegestaan heeft terwijl bijna alle andere evenementen in en om Zagan afgelast zijn. De organisatie heeft ons zeer uitdrukkelijk duidelijk gemaakt dat we niet buiten de geplande tracks mogen rijden vanwege explosiegevaar. Dit geldt ook voor de toeschouwersplaatsen en de wegen ernaartoe.

Wij kijken er naar uit! Volg All Star Rally via allstarrally.nl, Facebook en Instagram.

Please follow and like us: