Breslau 2022

De avonturen van vandaag

De wekker ging om 07h00, Dirk en Johan waren al wakker. Dirk moest vroeg naar de briefing. Johan en Dirk vertrokken direct na het ontbijt om op tijd in het 2e bivak te zijn. De servicetruck en de camper vertrokken wat later, mede door een grote drukte op het terrein om weg te gaan.

De reis verliep voorspoedig voor ons, helaas niet voor onze “bivakburen”, team Harry Oosting. Ongeveer 30 kilometer voor het tweede bivak liep het rechter voorwiel van de auto af en stonden ze stil. Alle wielbouten waren afgebroken. Van de remschijf was weinig meer over.

All Star Rally heeft zijn traditionele rol van “Route Mobile” weer opgepakt en is te hulp geschoten. Oude restjes wielbout verwijderd. 3 gewone bouten bijgeslepen zodat ze als wielbouten konden fungeren, 3 wielmoeren “geleend” van de andere wielen en zo kon de auto op de kar achter de Zandhaas gereden worden.

Door de chaotische aankomst op het tweede bivak: een lange file en veel drukte bij het zoeken van een plekje, is de proef van deze middag uitgesteld, uitgesteld, verschoven naar de avond en ingekort tot ongeveer 80 kilometer.

Johan en Dirk starten om 21.48 als eerste!

Please follow and like us: