Breslau 2022

Op zijn kant in de derde etappe…

Johan en Dirk startten om 21.48 als eerste vrachtwagen. Het was ondertussen al behoorlijk donker. Al bij het begin hadden veel vrachtwagens moeite om het juiste pad te vinden. Er werd veelvuldig heen en weer gereden op het pad van en naar het bivak. Ook Dirk en Johan konden het niet in 1 keer vinden.

Het duurde best wel even voordat Johan en Dirk binnen kwamen met een behoorlijk gehavende zandhaas. Bij het voorzichtig, langs de kant, passeren van een grote plas was de truck omgevallen omdat de plas eigenlijk erg diep was.

Verschillende vrachtwagens reden voorbij totdat er een wagen uit de Extreme categorie langs kwam. Deze mensen vonden het wel prima om de Zandhaas weer recht te zetten. Omdat ze de auto niet haaks op de zandhaas konden zetten, hebben ze een dikke boom uitgekozen om toch “om een hoekje” de truck van Johan weer recht op de wielen te zetten. Hartelijk dank mannen!

Hierna heet Johan toch nog weer de nodige mensen ingehaald. Zo’n onverwachte nachtrit was voor iedereen even wennen! De buitenkant van de wagen ziet er behoorlijk gehavend uit maar aan de structuur van de wagen is niets beschadigd. Controle van alle belangrijke punten, uitdeuk werk en zorgen dat de deur van Dirk weer makkelijk open en dicht gaat. De monteurs halen weer eens een nachtje door.

Please follow and like us: