Nieuws

Africa Eco Race 2020

De eerste etappe overwinning!

Jarenlang hard werk werd vandaag rijkelijk beloond met een etappeoverwinning tijdens elfde etappe van de Africa Eco Race. Vaak zat Johan dicht bij een overwinning, maar zo ook de laatste twee weken verhinderden technische problemen dit. Gisterenavond zijn de laatste aanpassingen gedaan aan de veerpakketten zodat deze de laatste dagen van de wedstrijd konden overleven.
Lees verder

Africa Eco Race 2020

Problemen tijdens etappe 10

Het beloofde een mooie etappe te worden, de tiende etappe van de Africa Eco Race 2020. Met bijna 500 kilometer aan special stage één van de langste van de rally. Veel zand en veel duinen. Helaas werd de etappe al na 250 kilometer geneutraliseerd vanwege mist en stof, waardoor de helikopters (voor de veiligheid) niet konden opstijgen.
Lees verder

Africa Eco Race 2020

De laatste loodjes…

De laatste dagen in de Africa Eco Race zijn de zwaarste tot nu toe. Nadat er gisteren pas in het donker gefinisht werd, waren Johan en Dirk vandaag nog ruim voor zonsondergang binnen. Dat kon niet van alle deelnemers gezegd worden in het vrachtwagen klassement. De etappe van 469 kilometer was wederom geen eenvoudige.
Lees Verder